Olen saanut toistuvasti kyselyitä koskien kirjaa Yhden laki ja tietoisuuden evoluutio, jonka julkaisin e-kirjana tämän blogin kautta vuonna 2011. Joskus kysytään, miksi ”suomennettua” kirjaa ei ole enää ladattavissa.

Haluan oikaista muutamia väärinkäsityksiä. Ensinnäkään kyse ei ole suomennoksesta, vaan minun kirjoittamastani kirjasta, jonka kokoamiseen käytin useamman vuoden aikaa. Kirja esittelee Yhden lain (Ra-materiaalin) henkistä ja filosofista perustaa sekä pyrkii osoittamaan, miten se sopii yhteen monien muiden henkisten opetusten kanssa. Kirjan ainoat suomennokset ovat lukuisat otteet Ra-materiaalista (Law of One).

Yhden laki ja tietoisuuden evoluutio -kirja saavutti nopeasti verrattain suuren suosion, ja latausmääriä oli melko nopeasti yli 10 000. Lopullista latausmäärää voi vain arvailla, koska kirjaa sai ladata monesta eri osoitteesta. Suosio oli yllätys, koska takana ei ollut minkäänlaista markkinointia. Ihmiset suosittelivat kirjaa toinen toisilleen. Saamani palaute oli äärimmäisen positiivista ja haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka jättivät terveisensä. Kokeneetkin pitkänlinjan totuudenetsijät kiittelivät, että kirja oli selkeyttänyt heille asioita.

Kirja joutui valitettavasti myös räikeän plagioinnin kohteeksi. Kirjoittamaani tekstiä kopioitiin suoraan sellaisenaan toiseen teokseen, jossa kirjoittaja väitti tekstiä oman tutkimustyönsä tulokseksi. Asian paljastuttua hän yhä jatkoi kirjansa levittämistä poistamatta plagioituja kohtia. Tuossa kirjassa Yhden lain filosofinen perusta oli muunneltu vääristyneeseen muotoon.

Olen ottanut e-kirjan pois jaosta, koska olen halunnut tehdä siitä entistä paremman. Olen kypsytellyt kirjaa kaikessa hiljaisuudessa ja antanut sen muotoutua uudelleen. Julkaisen kirjan uudesti syntyneenä ja uusia yhteyksiä avaavana.

Tästä saavutaankin kirjan yhteen olennaiseen lisäelementtiin verrattuna aikaisempaan versioon. Uuteen kirjaan halusin yhdistää entistä vahvemmin Ramana Maharshin ja Ran opetukset. Halusin osoittaa, että yksi idän arvostetuimmista valaistuneista mestareista puhuu täsmälleen samasta asiasta kuin Ra. Selkeän yhtäläisyyden osoittamalla halusin tuoda esiin, että Ra ei edusta ajallemme tyypillistä kepeää ja pinnallista new age -oppia, vaan kyse on syvällisestä henkisestä filosofiasta, jota opiskelemalla voi edesauttaa omaa henkistä evoluutiotaan.

Kirja sisältää ajatonta henkistä viisautta, joka on sovitettu modernissa yhteiskunnassa elävän etsijän mielelle ymmärrettäväksi. Kyse on siis puhtaasti henkisestä kirjasta ilman rönsyilyjä politiikkaan ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin.

Noin seitsemän vuoden kypsyttelyn jälkeen haluan saattaa kirjan viimein painettuun olomuotoon. En osaa tässä vaiheessa sanoa, kuinka kauan se vielä kestää ja miten siihen päästään. En ole vielä tarjonnut kirjaa yhdellekään kustantajalle, ja pidän omakustannetta varteenotettavana vaihtoehtona, mutta se tuottaisi lisää työtä.

Ilmoittelen asiasta lisää blogin kautta sitten, kun se on ajankohtaista.

Tomi

Mainokset

Tässä blogissa esitellään Yhden laki (Law of One) -kirjasarjan sisältöä, joka tunnetaan myös Ra-materiaalina

Yhteydenotto:

Tomi

tomi.varjola[ät]gmail.com

Tilastot

  • 696,796 hits
Mainokset