Tietoisuuden evoluution portaat

Klikkaa isommaksi

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä kuvassa on sanojakin. Kuva on suuntaa antava eikä tarkka kuvaus. Kolmiulotteinen malli mahdollistaisi osuvamman esityksen.

Muutamia lainauksia Ralta:

Kysyjä: Meidän planeettamme väestöllä on vain tietty määrä aikaa kehittyä. Tämä aika on jaettu kolmeen 25 000-vuotiseen sykliin. 75 000 vuoden lopussa planeetta itsessään kehittyy. Miksi tämä on niin tarkkaa?

Ra: … Elävä virta luo rytmin, joka on yhtä väistämätön kuin yksi teidän ajannäyttäjistänne… Älykäs energia tarjoaa eräänlaisen kellon. Portti älykkäästä energiasta älykkääseen äärettömyyteen aukeaa tunnin lyömällä riippumatta olosuhteista. (S 9: 4)

 

Kysyjä: Onko kellomainen pinta, sanoisinko, yhdistynyt koko suuren galaksin kanssa siten, että se pyöriessään kantaa kaikki nämä tähdet ja planeettajärjestelmät muutosten kautta tiheydestä tiheyteen? Näinkö se toimii?

Ra: Olet tarkkaavainen. Voit nähdä kolmiulotteisen kellopinnan tai loputtomuuden spiraalin, joka on Logoksen suunnittelema tähän tarkoitukseen. (S 63: 29)

 

*******

 

Ra: Sadonkorjuu on nyt. Tänä aikana ei ole syytä tavoitella pitkäikäisyyttä, mutta sen sijaan rohkaista pyrkimyksiä etsiä itsensä ydintä, sillä tämä, joka sijaitsee selvästi violetin säteen energiakentässä, määrittää jokaisen persoonan sadonkorjuun. (S 14: 14) 

 

Ra: Violetin säteen energiakeskus on yksinkertaisesti kokonaisilmaus entiteetin mielen, kehon ja hengen värähtelykompleksista. Se on kuin se on, ”tasapainoisella” tai ”epätasapainoisella” ei ole merkitystä tällä energiatasolla, koska se antaa ja ottaa oman tasapainonsa.

Mikä tahansa vääristymä onkaan, sitä ei voi manipuloida kuten muita, ja siten sillä ei ole erityistä merkitystä entiteetin tasapainottamisen tarkastelussa. (S 15: 12)

 

Ra: Sadonkorjuukelpoisuuden kannalta energiakeskusten kirkkaus tai pyörimisnopeus ei ole yhtä tärkeää kuin tasapainoisuus tai entiteetin violettisädemanifestaatio; sillä ne entiteetit, jotka ovat epätasapainossa, erityisesti pääsäteissä (punainen, keltainen ja sininen), eivät kykene kestämään älykkään äärettömyyden rakkauden ja valon vaikutusta riittävässä määrin tullakseen sadonkorjatuiksi. (S 41: 19 )

Ra: Jokainen entiteetti on Luoja. Entiteetti, tullessaan enemmän ja enemmän tietoiseksi itsestään, vähitellen tulee käännekohtaan, jossa se päättää etsiä joko toisten palvelua tai itsen palvelua. Etsijästä tulee adepti, kun se on tasapainottanut minimiriittävyyteen punaisen, oranssin, keltaisen ja sinisen energiakeskukset lisättynä vihreällä positiiviseen, siten siirtyen indigotyöhön.

Sitten adepti alkaa tehdä vähemmän valmistelevaa tai ulkoista työtä liittyen toimintaan, ja alkaa suorittaa sisäistä työtä, jolla on tekemistä olemisen kanssa. Kun adeptista tulee enemmän ja enemmän tietoisesti kristallisoitunut entiteetti, se vähitellen manifestoi enemmän ja enemmän sitä, mitä se on aina ollut; se on Yksi Ääretön Luoja. (S 75: 23)

Ra: Sillä välin Luoja sijaitsee sisällä.  Pohjoisnavalla kruunu on jo pään päällä, ja entiteetti on potentiaalisesti jumala. Tämä energia tuodaan käyttöön tämän energian nöyrällä ja luottavaisella hyväksymisellä meditoiden ja pohtien itseä ja Luojaa. (S 49: 6)

Ra: Emme voi puhua violetin säteen siirrosta kuin kommentoiden, että se on avautuminen äärettömän älykkyyden porttiin. Todellakin, indigo säde on myös tällainen, mutta verhoa ei ole nostettu. (S 84: 21)

 

Kysyjä: Kuinka yksilö voi arvioida, mitkä energiakeskukset ovat aktivoituneet eivätkä tarvitse välitöntä huomiota ja mitkä energiakeskukset eivät ole aktivoituneet ja tarvitsevat välitöntä huomiota?

Ra: Entiteetin ajatuksia, tunteita tai emootioita, ja vähiten käytöstä, voidaan käyttää opasteina itsen itsestä oppimiseen ja opettamiseen. Jokapäiväisessä analyysissä entiteetti voi arvioida, mitä se pitää epäsoveliaina ajatuksina, käytöksenä, tunteina ja emootioina. Tutkimalla näitä epäsoveliaita mielen, kehon ja hengen toimintoja entiteetti voi sitten asettaa nämä väärentymät asianmukaiseen värähtelysäteeseen ja siten nähdä, missä työtä tarvitsee tehdä. (S 42: 11)

Ra: Kaikkein haurain entiteetti voi olla tasapainoisempi kuin sellainen, joka on äärimmäisen energinen ja aktiivinen toisten palvelussa. Tämä johtuu turhantarkkuudesta, jolla tahto on keskitetty kokemusten käyttöön itsensä tuntemisessa. Tiheyksistä, jotka seuraavat teidän omaanne, antavat minimaalisesti tasapainoiselle entiteetille paljon aika/tilaa ja tila/aikaa, joissa jatkaa näiden sisäisten tasapainojen kehittämistä. (S 43: 8)

Ra: Säteillä, kuten te ne ymmärrätte, on erilainen merkitys seuraavassa tiheydessä ja sitä seuraavassa tiheydessä ja niin edelleen… (S 32: 8)

Ra: Sinun täytyy nähdä Maa seitsemänä planeettana. On punainen, oranssi, keltainen, ja pian on neljännen tiheyden entiteeteille valmis vihreän värin värähtelypaikka, jota he kutsuvat Maaksi. (S 62: 29)


Tässä blogissa esitellään Yhden laki (Law of One) -kirjasarjan sisältöä, joka tunnetaan myös Ra-materiaalina

Yhteydenotto:

Tomi Varjola

kosminen.valo[at]protonmail.com

Tilastot

  • 768 076 hits

%d bloggaajaa tykkää tästä: