Blogin uudistus ja uusi blogi

Aika kuluu nopeasti. Siitä on jo kolme vuotta, kun päivitin viimeksi tätä blogia. Tänä aikana on tapahtunut paljon.

Paljon on myös jäänyt tapahtumatta. Vuoden 2012 talvipäivänseisaus ei tuonut suurta näkyvää muutosta fyysisellä tasolla, minkä jokainen on tietenkin pystynyt itse toteamaan. Ihmiskunta yhä yrittää viivyttää muutosta ja taistelee vanhojen ongelmien kanssa, jotka käyvät aina vain mahdottomimmiksi selvittää vanhoilla ajatusmalleilla. Muutos etenee, mutta se tuntuu tuskallisen hitaalta niistä, jotka näkevät verhon takaisen suuremman kuvan ja olisivat jo valmiita astumaan täysin toisenlaiseen maailmaan.

Se että vielä tähän mennessä ei ole tapahtunut suurta muutosta, nostaa Ra-materiaalin omissa silmissäni vielä aikaisempaakin suurempaan arvoon. Se on harvoja kanavoituja lähteitä, jonka pariin voi kerta toisensa jälkeen palata tutkimaan aidosti syvällistä informaatiota löytäen uusia oivalluksia. Sen sisältämä ajaton ja ikuinen tieto on aina yhtä ajankohtaista – niin nyt kuin miljardi vuotta sitten tai miljardi vuotta tästä eteenpäin. Arvokkaan tiedon tunnistaa siitä, että se ei keskity ennustuksiin tai ajankohtaisten maallisten tapahtumien setvimiseen, vaan tuomaan esiin ikuisia henkisiä periaatteita ja filosofioita, joiden tarkoitus on auttaa kehittymään sieluna. Tai toisin sanoen löytämään todellisen Itsen, joka on aina yhtä paljon läsnä, olipa aikakausi mikä tahansa.

Ra-materiaalissa ei missään kohdin väitetä, että vuosi 2012 tuo äkillisen fyysisen muutoksen ja 3D-elämä maapallolla loppuu tuolloin. Kaikki tällaiset ymmärrykset ovat tulkintoja, ja ehkä kaikkein voimakkaimman tulkinnan esitti David Wilcock, jonka äkillisen ylösnousemuksen malli päätyi tähän blogiin ja e-kirjaan. Se oli hyvin perusteltu malli. Nyt on helppo todeta, että Wilcock (ja tuhannet kanavoijat) olivat vuoden 2012 suhteen väärässä. Sen sijaan L/L Researchin kanavoinnit olivat 70-luvulta saakka asian suhteen oikeassa (ei tietenkään ainoana lähteenä) kertoessaan, että sielujen sadonkorjuu ei ole äkillinen vaan asteittainen.

Näin jälkiviisaana on helppo todeta, että blogissa ja e-kirjassa painotus olisi kannattanut olla toisinpäin eli painottaa L/L Researchin asteittaista mallia (kanavointilähteinä Ra, Quo, Hatonn, Latwii) ja esitellä Wilcockin äkillinen malli sille mielenkiintoisena ja mahdollisena vaihtoehtona. Nyt e-kirjassa mainitaan lyhyehkösti, että Ra-materiaalin kanavoija Carla Rueckert ei itse usko vuoden 2012 tuovan näkyvää fyysistä muutosta, vaan muutos tapahtuu tuolloin energiajärjestelmässä, mikä aiheuttaa vuosisatoja kestävän siirtymävaiheen, jonka aikana 3D-energiat katoavat. Tästä huolimatta e-kirja on sisällöltään yhtä merkityksellinen kuin ennenkin, jos vain siitä riisuu pois vuotta 2012 koskevat äkillisen muutoksen ennakoinnit. Sielujen sadonkorjuu ja ihmiskunnan muutos ovat käynnissä, vaikka tämä prosessi ei tuonut dramaattisia näkyviä tuloksia vielä vuonna 2012.

On aika mennä eteenpäin. Tämä blogi keskittyy jatkossa vain ja ainoastaan alkuperäisen Ra-materiaalin esittelyyn, eli Law of One -kirjojen sisältämään syvälliseen kosmiseen tietoon, joka hakee vertaistaan muiden kanavointien joukosta. Tässä blogissa julkaistut aiemmat kirjoitukset siirrän vähitellen uudelleen järjesteltyinä toiseen blogiin osoitteessa: kosminenvalo.wordpress.com

Tuossa blogissa tulen kirjoittelemaan vapaamuotoisemmin myös muista aiheista.

[Jos sait ilmoituksen e-mailiisi tästä päivityksestä, olet joskus liittynyt sähköpostilistalle. Googlen Feedburnerin sähköpostilista poistuu käytöstä, koska se on osoittautunut hieman epäluotettavaksi. WordPressin lista säilyy ja sille voi liittyä sivun oikeasta palkista.]


Tässä blogissa esitellään Yhden laki (Law of One) -kirjasarjan sisältöä, joka tunnetaan myös Ra-materiaalina

Yhteydenotto:

Tomi Varjola

kosminen.valo[at]protonmail.com

Tilastot

  • 769 486 hits

%d bloggaajaa tykkää tästä: