Keskustelupalsta avattu

Jo pitkään on sähköpostitse tullut kyselyjä, kuinka moni Suomessa on kiinnostunut Ran kautta välitetystä Yhden laki -materiaalista? Missä voisi keskustella muiden Yhden laista kiinnostuneiden kanssa tai miten heihin voisi saada yhteyden?

On vaikeaa tai mahdotonta arvioida kiinnostuneiden määrää. Tämän blogin kävijätilastoista ei pysty päättelemään paljoakaan, koska osa vain vilkaisee tätä silkasta uteliaisuudesta tai on kiinnostunut vain vuoden 2012 talvipäivänseisauksen ympärillä pyörivästä kohusta. Tämä joukko ei siis ole välttämättä sinällään kiinnostunut Ran kautta välitetystä Yhden laista.

Epäilemättä on kuitenkin kasvava joukko suomalaisia, joille Ran välittämästä Yhden laista on tullut heidän elämänfilosofiansa. Osa heistä ei tietenkään ole koskaan tähän blogiin edes törmännyt, vaan he ovat muita kanavia pitkin löytäneet alkuperäisen Ra-materiaalin.

Vihdoin on perustettu suomenkielinen keskustelupalsta, jossa Yhden laista aidosti kiinnostuneet voivat vaihtaa keskenään ajatuksia. Minä, tämän blogin kirjoittaja, en ole tuon palstan perustaja, moderaattori enkä ylläpitäjä, vaan kiitos kuuluu vapaaehtoiselle, joka otti homman pyörittääkseen.

Palsta on moderoitu ja sille kirjoittamiseen vaaditaan rekisteröityminen, joka on helppoa ja nopeaa.

Jotta mielekäs, positiivinen ja ajattelua laajentava keskustelu olisi mahdollista Yhden lain ympärillä, on otettava huomioon muutamia yleissääntöjä, jotka löytyvät myös keskustelupalstalta:

1) Kunnioitus, empatia, hyvä tahto ja myötätunto muita keskustelijoita kohtaan. Asioista voidaan olla rankastikin eri mieltä, mutta asian esittäjää kohtaan hyökkääminen on tarpeetonta.

2) Tietoa etsittäessä skeptisyys ja kriittinen ajattelu ovat olennaisia, mutta mielekäs keskustelu ja keskustelun syventäminen ovat mahdottomuus, jos osapuolet ovat täydellisesti eri mieltä perusasioista. Keskustelu voi syventyä vain silloin, kun on päästy yhteisymmärrykseen yhteisestä perustasta. Tällä keskustelupalstalla Ran välittämä Yhden laki on perusta, jonka kaikki keskusteluun osallistujat hyväksyvät yhteiseksi perustaksi. Joten jos olet sitä mieltä, että Ra-materiaalissa esitetty perusta on väärä ja sinun tehtäväsi on korjata se ateismilla, kristinuskolla, islamilla, valtavirran tieteen teorioilla, suosikkikanavoinnillasi, jonkin gurun opeilla tai jollain muulla elämänkatsomuksella, ei kannata tälle keskustelupalstalle rekisteröityä, sillä seurauksena on tunnuksen poistaminen.

3) Jotta keskustelu pysyisi Yhden lain ympärillä, on pidättäydyttävä aiheessa. Aihe on Yhden laki filosofisena perustana ja sitä tukeva materiaali (L/L Researchin Konfederaatio-kanavoinnit ym.).

4) Muita kuin Konfederaatio-kanavointeja on soveliasta tarkastella ainoastaan Yhden lain läpi. Jos nämä kanavoinnit ovat täydellisen ristiriidassa Yhden lain perusfilosofian kanssa, tulee niiden käsittely jättää muille palstoille. Täydellinen ristiriita on esimerkiksi materiaalissa, joka pitää sisällään tuhoskenaarioita, pelottelee sielun ikuisella kadotuksella tai hylkää universaalin rakkauden.

5) Manipuloivat, vihamieliset, provosoivat, laittomat, käännyttävät, pelkoa kylvävät, suvaitsemattomat, pilkalliset, mainostavat ja häiriköivät viestit tullaan poistamaan.

Palsta löytyy osoitteesta: www.yhdenlaki.info

About these ads

Tässä blogissa tarkastellaan Maan muuttumista 3D-planeetasta 4D-planeetaksi. Näkökulma on ykseys. Materiaali ja termistö pohjautuvat suuressa määrin Law of One -kirjasarjaan ja David Wilcockin tutkimuksiin yhdistyen kirjoittajan sekä monien muiden kokemuksiin tällä matkalla kohti Yhdeksi sulautumista.
Ulottuvuudet / tihentymät:

1D: Tietoisuus (punainen)
2D: Kasvu (oranssi)
3D: Valinta (keltainen)
4D: Rakkaus (vihreä)
5D: Viisaus (sininen)
6D: Ykseys (indigo)
7D: Ikuisuus (violetti)

Ra on 6D-entiteetti.

Palaute:
tomi.varjola(at)gmail.com

Päivitykset sähköpostiin

Jos haluat saada viestin sähköpostiisi, kun blogia päivitetään, liiity sähköpostilistalle klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Muista aktivoida liittymisesi vastaamalla e-mailiisi saapuvaan vahvistusviestiin.

Subscribe to Yhden laki & tähtiportti 2012 by Email

HUOM! On osoittautunut, että kaikille ei jostain syystä tule vahvistusviestiä. Tällöin ei auta kuin liittyä listalle uudelleen niin monta kertaa, että viesti tulee.


Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

Liity 116 muun seuraajan joukkoon