Muutos kiihtyy – osa I

Vuosi 2010 oli sääolosuhteiden puolesta hyvin poikkeuksellinen ja tahdin voidaan olettaa vain jatkuvan tänä vuonna. Maapallo on jo jonkin aikaa sitten siirtynyt vaiheeseen, jossa muutos on alkanut kiihtyä entisestään. Tämän voi jokainen havaita monin tavoin ja fyysisellä tasolla ehkä konkreettisimmin juuri ääripäiden sääilmiöiden voimistumisena. On joko ennätyksellisen kuumaa tai kylmää, ennätyksellisen kuivaa tai sateista ja niin edelleen. Sana ”ennätys” toistuu tiheään maapallon sääilmiöitä raportoidessa. Niin kutsuttu normaali sää tuntuu kadonneen kokonaan.

Maapallo muistuttaa meitä, että nykyisen 3D-syklin kulminaatiopiste on vääjäämättä lähestymässä. Nyt on aika valita. Nyt on aika kurkottaa sitä kohden, jonka tuntee vetävän itseään puoleensa. Enää ei ole mahdollista seistä välinpitämättömänä ”ei-kenenkään maalla” ja yrittää vain jatkaa elämäänsä kuin ennenkin. Maapallo on elävä, tietoinen olento, joka heijastaa takaisin sen päällä asuttavin olentojen ajatuksia ja tuntemuksia. Ääripäiden sääilmiöiden tihenevä esiintyminen on fyysisen todellisuuden vihje tai muistutus, että valinta on tehtävä nyt, sillä uusi Maa on syntymässä.

Viivytystaistelu

Ihmiskunta on rakentanut sivilisaationsa avomerellä seilaavalle jäälautalle. Meri on todellista, mutta lautta on illuusio, joka hetki hetkeltä sulaa yhä ohuemmaksi lautan ajelehtiessa alati lämpimämmille vesille. Illuusio on haihtumassa, ja totuus on paljastumassa.

Pelko on sidosaine, joka pitää jäälautalle rakennetun yhteiskunnan kasassa. Ilman pelkoa lautta olisi jo sulanut, ja todellisemmalle perustalle rakennettu yhteiskunta olisi jo nähnyt päivänvalon. Nyt muutos tapahtuu niin sanotusti viimeisellä kellonlyömällä.

Pelko on myös väline hallita ja orjuuttaa. Negatiivinen eliitti on vuosituhansien ajan hallinnut ruokkimalla pelkoja. Negatiivisen eliitin aika tällä planeetalla on ohi, koska positiivisen polariteetin valinneiden kriittinen massa on jo jonkin aikaa sitten tullut täyteen. Jokainen joka herää unestaan ja alkaa kutsua valoa, nopeuttaa positiivista muutosta, jota ei enää mikään voima voi pysäyttää – ainoastaan hidastaa. Käynnissä on viivytystaistelu, jossa nurkkaan pakotettu pimeys yrittää pysyä vallassa luomalla pelkoa kaikin mahdollisin tavoin.

Pelon kauppiaat

Negatiivinen polariteetti ei siis jätä tätä planeettaa ilman taistelua. Se yrittää viimeiseen asti pitää kiinni vallasta. Se tulee käyttämään kaikki likaiset kortit, jotka sillä on jäljellä. Ja niitä on enää jäljellä hyvin vähän.

Negatiiviselle polariteetille ei ole jäänyt mitään muuta jäljelle kuin ase, jolla se on hallinnut tätä planeettaa tähän asti: pelko. Parhaillaan on käynnissä sellainen pelkokampanja, jota ei ole nähty koskaan aikaisemmin. Ja on todennäköistä, että kampanja tulee jatkumaan entistä kiivaampana.

Mutta se on pelkkä kampanja, ontto kulissi, joka yrittää kätkeä todellisuuden pinnan alle. Todellisuus kuitenkin iskee kiihtyvällä tahdilla reikiä tähän kulissiin, jota ei enää kauaa pystytä pitämään pystyssä. Jo valtavirran mediakin vyöryttää sellaisella tahdilla esiin aikaisemmin kätkössä ollut tietoa, että on vaikea pysyä mukana.

Tällä planeetalla tilanne on se, että suurin osa väestöstä ei ole valinnut polariteettiaan. Heille tämä aikakausi on hyvin hämmentävä, ja heillä on vaikeuksia hahmottaa, mitä on tapahtumassa. Toiseksi suurin osa planeetan väestöstä on valinnut positiivisen polariteetin, ja hyvin pieni osa on valinnut negatiivisen polariteetin. Sadonkorjuun kannalta tämä merkitsee sitä, että valoa on moninkertaisesti enemmän kuin pimeyttä, joten Maa liittyy positiivisesti polarisoituneiden valoplaneettojen joukkoon. Negatiivinen eliitti joutuu poistumaan planeetalta.

Negatiivinen eliitti yrittää pitkittää valtakauttaan ruokkimalla hämmentyneiden ja vielä kokonaiskuvaa hahmottamattomien pelkoja. Se tietää, että se ei pysty enää kauaa salaamaan totuutta värähtelytason muutoksesta ja maanulkopuolisen älyllisen elämän olemassaolosta. Siksi median omistava eliitti pyrkii viljelemään kaikin mahdollisin tavoin pelkoja ja ennakkoluuloja. Hollywood on valjastettu tuottamaan ennätyksellisen määrän elokuvia, joissa avaruusolennot tulevat valloittamaan Maan. Myös lukuiset tv-sarjat pyörivät saman teeman ympärillä. Malliesimerkki on 80-luvun V-sarjan uudelleen filmatisointi. Siinä avaruusolennot tulevat ystävinä, puhuvat rauhasta, jakavat parannus- ja energiateknologiaansa, mutta osoittautuvat todellisuudessa valloittajiksi.

Myös lehdissä on alkanut kiihtyvässä määrin esiintyä eliitille työskentelevien tiedemiesten lausuntoja, joissa varoitellaan kontaktista maanulkopuolisten olentojen kanssa. Perustelut kontaktin vaarallisuudesta liittyvät aina sosiaalidarvinistiseen evoluutio-olettamukseen, mikä kertoo negatiivisen eliitin tavasta hahmottaa todellisuutta – ei itse todellisuudesta. (Alla on brittiläisen Guardian-lehden tyylinäyte pelon tieteestä.)

(E-kirjan sivulla 66 on selostettu tarkemmin, miksi universumin lait ja suojakaranteeni estävät Maan valloituksen. Valloitus ei yksinkertaisesti ole mahdollista.)

Myös vuoden 2012 joulukuuhun liittyvät uutisoinnit ovat alkaneet lisääntyä. Tämä äärimmäisen positiivinen kosminen tapahtuma yritetään kääntää peloksi. Viime joulun tienoilla levisi outo uutinen, jossa Nasan väitettiin havainneen aurinkokuntamme äärilaidoilla valtavia aluksia, jotka tulevat Maahan 21.12.2012. Jostain kumman syystä uutinen tiesi kertoa, että tarkoitus on valloittaminen. Uutinen oli jo siitä syystä kummallinen, että miltään kehittyneeltä sivilisaatiolta ei kestä kahta vuotta tehdä niin lyhyttä matkaa.

Pelkokampanjan kiihtyminen ja avaruusolentoteeman tihenevä esiintyminen valtavirran mediassa ovat indikaattori siitä, että planeettamme elää hyvin lähellä ufosalailun loppumista. Negatiivinen eliitti ei halua salailun loppua. Siksi se yrittää turvautua siihen, että riittävän moni ihmisistä menee paniikkiin ja alkaa epäillä avaruusvieraiden motiiveja, kun salailun verho väistämättä jossain vaiheessa repeää.

Moni ostaa pelon kauppiailta tuotteen, koska ei osaa epäillä sen aitoutta. Myös osa mielipidevaikuttajan roolissa toimivista julkisuuden henkilöistä on ominut tämän tuotteen tutkimatta sen sisältöä.

Pieni kuluttajansuoja on siis paikallaan: tämä kaupiteltu tuote on epäaito ja viallinen. Sen käyttö johtaa vain omien energioiden ohjaamiseen suuntaan, joka ei ole paras mahdollinen. Siksi tuotetta nimeltä pelko ei kannata ostaa, vaikka sitä jopa ilmaiseksi kaupitellaan.

Negatiiviset tietolähteet

Yksi olennaisimmista tavoista erottaa negatiivinen ja positiivinen kanavointilähde toisistaan, on annetusta viestistä jäävä jälkimaku. Jos viestin lukemisen jälkeen olo on levoton, ahdistunut ja pelokas, on lähteessä negatiivisia vaikutteita. Positiiviset entiteetit eivät koskaan pelottele.

Negatiivisesti sävyttyneessä opetuksessa voi olla yli 90 % positiivista ja todellista tietoa, jotta se vetoaisi positiivisen polun kulkijaan, joka osaa tunnistaa totuuden sisimmässään. Loppuosaan on ujutettu tuhon ennusteita tai vielä ovelammin se voi olla pieni vihjaus, että tuho on mahdollista ja että siihen on hyvä fyysisesti valmistautua. Näin saadaan siirrettyä painopistettä pois kaikkein tärkeimmästä, mikä on itsetutkiskelu, oman sisäisen valon etsintä. Vesikin muuttuu käyttökelvottomaksi, jos siihen sekoitetaan 10 % öljyä.

Positiivinen lähde ei koskaan sano, että on olemassa jokin valittujen joukko, joka on riittävän kyvykäs tunnistamaan oikeat tekniikat, erityistiedot tai opetukset, joilla pystyy välttämään tuhon. Valittuna oleminen on negatiivinen käsite, joka kuuluu uskonnolliseen fundamentalismiin – ei henkisyyteen.

Sitten on olemassa joukko ihmisiä, jotka tietämättään ajavat negatiivisten entiteettien agendaa. He ovat omaksuneet hyvin synkeän maailmankuvan, joka ei anna mitään toivoa. He uskovat tekevänsä palveluksen muille taukoamatta varoittelemalla New World Orderista, Illuminatista, Maan valloituksista tai massiivisista luonnontuhoista.

Todellisuudessa he kuitenkin tekevät palveluksen negatiivisille entiteeteille levittäessään pelkoa, levottomuutta ja toivottomuutta. He vahvistavat maailmaa ympäröivää pelkokenttää. He eivät ole vielä ymmärtäneet kokonaiskuvaa. He näkevät maailmassa oman mielensä heijastuksen – pelon, erillisyyden, levottomuuden, kyynisyyden, toivottomuuden.

On tietenkin eri asia neutraalisti ja kiihkottomasti tuoda esiin kulissien takaisia väärinkäytöksiä. Totuuden on tultava pintaan ja siitä on tiedotettava. Tässä tehtävässä blogit ja foorumit ovat toimivia kanavia, koska valtavirran media ajaa isäntiensä asiaa ja alkaa puhua totuutta vasta sitten, kun se on siihen pakotettu. Monilla salaliittofoorumeilla ja blogeilla vallitsee kuitenkin vainoharhainen pelkohurmio, joka on kaukana neutraalista maailmantilan analysoinnista. Nämä foorumit ovat täynnä väkeä, joka uskoo, että NWO voittaa väistämättä. Jokainen joka edes vihjaa, että valo on voimakkaampi kuin pimeys, edustaa heille Illuminatille työskentelevää agenttia, joka johdattaa hyväuskoiset harhaan.

Ei kannata kuvitella, että negatiivinen eliitti ei olisi soluttautunut myös vaihtoehtoiseen mediaan. Jos kerta Illuminati on niin äärimmäisen ovela, kuten monilla foorumeilla ylistetään, voi olla varma, että se käyttää runsaasti resursseja hämmentääkseen pakkaa samoilla foorumeilla, joissa sen hankkeita paljastetaan. Se ylistää itseään voittamattomaksi ja levittää pelkoa ”paljastaessaan” omia ylivertaisia hankkeitaan. Yksi esimerkki ylilyönneistä on ”paljastus”, että Illuminati on rakentanut Gizan Suuren pyramidin kolme kertaa uudelleen ja viimeisimmällä kerralla pyramidin aikajana rakennettiin niin, että vuosi 2012 saatiin näyttämään merkittävää ajankohtaa. Tämä on kuulemma mielenhallintaprojekti, jolla New age -väki saadaan talutettua New World Orderiin, joka alkaa vuoden 2012 joulukuussa.

Periaatteessa negatiivisesta eliitistä ei tarvitse tietää kuin seuraava asia: negatiivinen eliitti on kollektiivinen heijastus kaikkien Maan päällä elävien ihmisten negatiivisista tunteista ja ajatuksista. Jokainen omilla toimillaan joko vahvistaa tai heikentää negatiivisen eliitin valtaa. Jos käyttää päivänsä siihen, että manailee Illuminatin kaikkivoimaista petollisuutta lietsoen pelkoa ja vihaa, on tämä puoltoääni negatiivisen eliitin vallassa pysymiselle. Negatiivinen eliitti on jo tehnyt metafyysisen tehtävänsä, ja sen aika tällä planeetalla on ohi. Se on johdattanut monet heräämään. Seuraava askel on, että ei jää manailemaan sen toimintaa, ja lietsoa pelkoa, kuinka kaikki on päätymässä tuhoon eikä ole mitään toivoa.

Maa jo kylpee valossa

On useita ufokontaktihenkilöitä, joille on konkreettisesti näytetty, mikä on maapallon todellinen tilanne tällä hetkellä. Valoa on jo niin runsaasti, että pimeys on vain hiekanhyvä sen rinnalla. Negatiiviset entiteetit yrittävät kauhuissaan piilotella hiekanhyvän taakse lankeavassa varjossa. Tätä voi olla vaikea uskoa, jos tuo hiekanhyvä on omassa silmässä. Jos keskittyy elämässään tarkastelemaan vain negatiivisuutta, näyttää tuolloin kaikki synkkääkin synkemmältä. Maailmassa näkyy oman mielen heijastus. Kun ottaa hiekanjyvän silmästä pois, näkee selkeämmin.

Tämä pelkän synkkyyden näkeminen on kuitenkin vain yksi välivaihe heräämisessä henkisen tiedostamisen seuraavaan asteeseen. Ra kutsuu tätä välivaihetta sielun mustaksi yöksi. Tuolloin käydään rankkaa sisäistä kamppailua, jonka jälkeen aletaan vähitellen nähdä yhä enemmän valoa. Käy selväksi, että kaikki on kuin onkin täsmälleen niin kuin pitää. Kaikki etenee jumalallisen suunnitelman mukaan.

Valaistuneet mestarit saavat usein vieraakseen etsijöitä, jotka ovat äärimmäisen huolissaan maailmantilasta. He luettelevat suuren joukon ongelmia, ja ihmettelevät, miksei mestari tunne huolta näin puutteellisesta ja epätäydellisestä maailmasta. Eikö mestari näe, että Luojan on täytynyt tehdä jonkin perusteellisen virheen. Etsijöiden turhautumista lisää mestarin vastaus: ”Kaikki on täydellistä.”

Miksi maailma on täydellinen? Maailma on täydellinen siinä tehtävässä, jota se toimittaa. Maailma on koulu. Kaikkine näennäisine puutteineen ja vikoineen maailma on täydellinen. Maailma noudattaa täydellisesti jumalaista suunnitelmaa. Tämä planeetta toimii sielujen kouluna, jonka tarkoitus on saada entiteetti valitsemaan polkunsa. Mikään tällä planeetalla ei ole todellista. Kaikki on illuusiota. Illuusion tarkoitus on tuottaa kokemuksia. Jokainen entiteetti suhtautuu kokemuksiinsa ainutlaatuisen persoonallisella tavalla, ja lopulta jossain vaiheessa päättää, minkälaisia kokemuksia se haluaa jatkossa. Miksi siis kantaa huolta siitä, mikä ei ole todellista? Maailmaa voi parantaa konkreettisin teoin kantamatta huolta, murehtimatta ja pelkäämättä, että tuossa parantamisessa voi jotenkin epäonnistua. Maailma ei voi epäonnistua. Ihmiskunta ei voi epäonnistua.

Tulevia pelkokampanjoita

On odotettavissa monia pelkokampanjoita sitä mukaa, kun vanhan maailman rakenteet romahtelevat uusien energioiden voimistaessa otettaan. Joka kerta kun jokin korruptoitunut ja toimimaton järjestelmä ajautuu kriisiin tai tapahtuu suuri luonnonmullistus, nousee esiin myös maailmanlopun profeettoja, jotka julistavat, että tilanne on toivoton.

Talous. Taloudellista romahdusta ei voi välttää, koska nykyinen rahajärjestelmä on täydellinen vastakohta oikeudenmukaisuudelle ja siten epäsopiva 4D-energioille. Kun romahdus tapahtuu, nousee esiin joukko maailmanlopulla ja sivilisaation totaalisella tuholla pelottelijoita. Tuolloin kannattaa pysyä rauhallisena ja kysyä, mikä on todella romahtanut? Vastaus on, että vanha ja korruptoitunut järjestelmä – ei mikään muu. Tehtaat ovat yhä pystyssä, pellot, metsät, meret, joet ja järvet ovat yhä tallella. Ammattitaito, äly, teknologinen tietämys ja viisaus ovat yhä tallella.

Romahduksen aikaan levitetään pelkokuvia, jotka maalailevat niin synkeitä visioita, että tilanne saattaa vaikuttaa täysin toivottomalta. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa hämätä. Kaikki muuttuu alkukaaoksen jälkeen paremmaksi, kun vihdoin ja viimein päästään soveltamaan täysin puhtaalta pöydältä niitä taloudellisia reformeja, jotka ovat jo pitkään olleet olemassa mutta joita ei ole sovellettu käytäntöön, koska vanhan talousjärjestelmän perusteita ei ole uskallettu purkaa.

Ilmastonmuutos. Myös ääripään sääilmiöt jatkavat lisääntymistään ja suuria luonnonmullistuksia – maanjäristyksiä, hurrikaaneja, tulvia, tsunameja, hirmumyrskyjä ja niin edelleen – esiintyy entistä tiheämmin. Maailmanlopun profeetat saavat näistäkin innoitusta lopun julistamiselleen. Ympäristöasiantuntijat tulevat julistamaan, että ilmastonmuutos on edennyt niin pitkälle, että mitään ei ole enää tehtävissä, vaan kaikki muuttuu lopullisesti huonommaksi.

Ilmastonmuutoksesta uutisointi on yleensä pelkoa lietsovaa ja maailmanlopun tunnelmilla hekumoivaa.

Ympäristöasioista uutisoitaessa sävy on yleensä sellainen, että jotain on perusteellisesti pielessä. Ympäristöjärjestöt ovat täynnä aidosti hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka haluavat edistää ekologisesti kestävämmän järjestelmän synnyttämisessä. Näitä hyvää tarkoittavia ihmisiä kuitenkin käytetään kanavina levittämään pelkoa, koska he eivät näe kokonaiskuvaa.

Järjetön väkivalta. Yksi median usein käyttämä pelkokortti on sekaisin menevät ihmiset. Planeetalle tulvivat uudet energiat saavat niihin sopeutumattomat epävakaat ihmiset tekemään epätoivoisia tekoja. Kaikki järjettömät verityöt uutisoidaan näkyvästi, ja niiden yksityiskohdilla herkutellaan pitkään. Viesti on, että yhteiskunta on muuttumassa entistä turvattomammaksi – siis pelätkää. Tilastojen valossa väkivalta on Suomessa vähentynyt vuosikymmenten saatossa, mutta raakojen väkivaltatapausten pitäminen otsikoissa saa tilanteen näyttämään päinvastaiselta.

Terrorismi ja mellakat. Negatiivinen eliitti on jo pitkään yrittänyt keinotekoisesti luoda jännitettä eri uskonnollisten ja kulttuuristen ryhmien välille. Lännen tiedustelupalvelut rahoittavat ja kontrolloivat terroristiverkostoja. Vaikka terrori-iskujen uhreina kuolee äärimmäisen vähän ihmisiä, ja niitä tapahtuu suhteellisen harvoin, ovat ne tehokkaita välineitä pelon ilmapiirin luomiselle. Ihmisuhreja tehokkaampaa on jatkuva uhan mielessä pitäminen.

Kun talous romahtaa on seurauksena mielenosoituksia, jotka halutaan kääntää mellakoiksi. Jos kokoontuneena on 10 000 rauhallisesti mieltään osoittavaa ihmistä, ei tuohon joukkoon tarvitse soluttautua kuin 50 maksettua provosoijaa, jotka alkavat mellakoida. Media kääntää kaiken huomion tuohon pieneen joukkoon, ja kokonaisuudessaan rauhallisesti ja asiallisesti sujunut mielenosoitus jää pimentoon.

Epidemiat. Sikainfluenssasta ei saatu rakennettua sellaista pelotetta kuin toivottiin ja koko huijaus kuivui kasaan suhteellisen nopeasti. Pientä paniikkia saatiin aikaan, ja ihmiset tappelivat Suomessakin rokotuspiikkijonoissa. Eliitti saattaa vielä kerran yrittää pelotella jollakin epidemialla, kuten sikainfluenssan uudella mutaatiolla. Todennäköisesti entistä harvempi menee tähän vipuun, sillä sikainfluenssafarssi avasi monen silmät.

Kulissien takainen sota. Myös kulissien takana käytävä sota maapallon eri valtaryhmittymien välillä saattaa herättää levottomuutta ja outoja sivuilmiöitä. Suomessakin uutisoitiin vuoden vaihteessa eri puolilla maailmaa sattuneista lintujen ja kalojen massakuolemista, joille ei löytynyt järjellistä selitystä. David Wilcockin mukaan nämä lintukuolemat olivat uhreja sodassa, jossa käytettiin energia-aseita, muun muassa HAARP-laitetta. Jos Wilcockin sisäpiirin lähteisiin on luottamista, on negatiivinen eliitti tällä hetkellä täydellisesti paniikissa, kun se menettää kiihtyvällä tahdilla valtaansa. Tämä merkitsee planeetan kaikille muille asukkaille uuden aikakauden nopeampaa saapumista sekä sen oheislahjana ufosalailun loppua.

Mediassa kerrottu selitys lintukuolemille oli melko huvittava. Lintu- ja kalakuolemia tapahtui runsaasti ympäri maailman, eikä niitä voi mitenkään selittää ilotulitteilla tai ruotsalaisella rekkakuskilla, kuten media yritti.


Listaa erilaisista pelkokampanjoista voisi jatkaa lähes loputtomiin. Ei tarvitse kuin katsoa tv-uutiset tai avata sanomalehti, ja voi kokea huiman matkan pelon maailmaan. Kaikenlaista outoa ja poikkeuksellista on luvassa, ja monia odottamattomia asioita voi tapahtua ja tulee tapahtumaan. On olemassa tahoja, jotka haluavat valjastaa kaikki positiivista muutosta edistävät tapahtumat pelotteluun. Kaiken kohinan keskellä kannattaa muistaa, että mitään pelättävää ei ole. Vaikka ympärillä pyörii hurrikaani, on sen silmässä aina tyyntä. Tyyni kohta ei ole jokin fyysinen turvapaikka, vaan meditaatiolla tuo tyyneys on löydettävissä, paikasta riippumatta, kunkin itsensä sisältä.

Koska tämä planeetta toimii valinnan ulottuvuutena, ei tilannetta koskaan päästetä siihen pisteeseen, että valinnan mahdollisuus vaarantuu. Syklin lopussa korkeampien ulottuvuuksien olentojen taholta tapahtuva suojelu on äärimmäisen tarkkaa. Tilanne saattaa näyttää pelottavalta, jos tutkii vain pintaa. Pinnan alla kaikki etenee täsmälleen niin kuin pitääkin.

Siirry lukemaan osa II

About these ads

Tässä blogissa tarkastellaan Maan muuttumista 3D-planeetasta 4D-planeetaksi. Näkökulma on ykseys. Materiaali ja termistö pohjautuvat suuressa määrin Law of One -kirjasarjaan ja David Wilcockin tutkimuksiin yhdistyen kirjoittajan sekä monien muiden kokemuksiin tällä matkalla kohti Yhdeksi sulautumista.
Ulottuvuudet / tihentymät:

1D: Tietoisuus (punainen)
2D: Kasvu (oranssi)
3D: Valinta (keltainen)
4D: Rakkaus (vihreä)
5D: Viisaus (sininen)
6D: Ykseys (indigo)
7D: Ikuisuus (violetti)

Ra on 6D-entiteetti.

Palaute:
tomi.varjola(at)gmail.com

Päivitykset sähköpostiin

Jos haluat saada viestin sähköpostiisi, kun blogia päivitetään, liiity sähköpostilistalle klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Muista aktivoida liittymisesi vastaamalla e-mailiisi saapuvaan vahvistusviestiin.

Subscribe to Yhden laki & tähtiportti 2012 by Email

HUOM! On osoittautunut, että kaikille ei jostain syystä tule vahvistusviestiä. Tällöin ei auta kuin liittyä listalle uudelleen niin monta kertaa, että viesti tulee.


Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

Liity 116 muun seuraajan joukkoon