Ufosalailun loppu häämöttää

ch1

Vuoden 2012 suureen muutokseen on aikaa enää reilu kolme vuotta. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki jatkuu ennallaan tuohon merkkipaaluun asti, kunnes uusi aika tulee yhden yön aikana. Kuten tämän blogin aikaisemmissa kirjoituksissa on todettu, olemme kokeneet ja tulemme kokemaan kiihtyvässä määrin muutoksia kaikilla elämänalueilla lähestyessämme lopullista vedenjakajaa, jonka jälkeen mikään ei ole enää ennallaan.

Poliittiset, taloudelliset, uskonnolliset ja jopa tieteelliset järjestelmämme edustavat vanhaa valtaa, joka perustui alistamiselle ja kontrollille, joten ne eivät ole yhteensopivat uuden aikakauden kanssa ja ovat siksi sulamassa pois. Kaikki tämä tapahtuu parhaillaan silmiemme edessä.

Uudet ihmeteknologiat

Planeettaamme tähän asti hallinneen negatiivisen eliitin valta on perustunut suurelta osin tietoon.”Tieto on valtaa.” Eliitti on pimittänyt ihmiskunnalta sen todellisen historian, muinaisen tiedon ja siihen perustuvan teknologian ja erityisesti tiedon ihmisen todellisesta luonteesta. Tietoisuuden tason kasvaessa ja neljännen ulottuvuuden positiivisen energian voimistuessa negatiivisen eliitin valta on kuitenkin romahtamassa hyvin nopeasti. Kulissien takana käydään parhaillaan armotonta valtataistelua, jossa panoksena on koko maailman tulevaisuus.

crown2

Kiihtyvästä tietoisuuden tason muutoksesta johtuen on melko todennäköistä, että jo ennen vuotta 2012 salaiset teknologiat vihdoin ja viimein vapautetaan julkiseen käyttöön tai ainakin niiden olemassaolo myönnetään. Tätä uutta teknologiaa voidaan hyvällä syyllä kutsua ihmeteknologiaksi, koska yleisessä käytössä ja vastuullisesti sovellettuna se todellakin muuttaisi maailman paratiisiksi, jossa nykyiset materiaaliset vitsaukset olisivat menneisyyttä. Tämä uusi teknologia kommunikoi ihmisen tietoisuuden kanssa, ja pystyy voimistamaan mielen kykyjä.

Seuraavassa on lyhyt listaus olemassa olevista salaisista teknologioista, ja niiden laajamittaisen käyttöönoton vaikutuksista yhteiskuntaamme (mukaillen David Wilcockin blogipostausta):

Rajoittamaton ilmainen energia. Saastuttamaton, loppumaton ja täysin puhdas energia, jota voidaan tuottaa rajattomasti. Esimerkiksi yhden kahvikupin sisällä olevassa ”tyhjiössä” on arvioitu olevan niin paljon energiaa, että sillä voitaisiin haluttaessa kiehuttaa kaikki maailman valtameret. Pieni musta laatikko asennettuna talon kellariin antaa energiaa koko loppuelämäksi. Ei latauksia, ei akkuja, ei paristoja, vaan laite joka toimii ”ikuisesti”. Sama laatikko autoon asennettuna – ei tankkauksia, ei saastetta, ei pakoputkia, ei polttomoottorin melua. Tarpeettomiksi käyvät öljy, öljysodat, hiili, ydinvoima.

viher1Voimalinjat puretaan ja energiayhtiöt lopettavat toimintansa. Energiasta ei tarvitse enää maksaa. Merivedestä voidaan hetkessä tuottaa suunnattomat määrät puhdasta vettä. Aavikot muutetaan metsiksi ja ympäristö puhdistetaan saasteista. Rahajärjestelmä käy tarpeettomaksi, ja köyhyys, puute ja nälänhätä poistuvat.

Painovoiman kumoava teknologia. Ei enää tarvetta elämän alleen polkevalle tieverkostolle. Kuvittele kesäistä päivää Helsingin Mannerheimintiellä. Renkaiden ulvomisen ja polttomoottorien pärinän sijaan kuuluu linnunlaulua ja ihmisten puheensorinaa. Katutaso on pyhitetty ihmisille, puille, pensaille, kasveille. Ei liikennevaloja, ei ruuhkaa, ei huonolaatuista hengitysilmaa. Liikenne (jonka määrä on minimaalinen verrattuna entiseen) leijuu kadun ja talojen yläpuolelle täysin äänettömästi, täysin saasteettomasti.

green3Kaupungeista on mahdollista rakentaa sellaisia, että ne leijuvat ilmassa. Marsiin tai Kuuhun voi hetkessä pistäytyä tapaamaan ystäviä. Rakennelmista voidaan tehdä niin majesteettisia, että niitä pidetään mahdottomina nykytietämyksen valossa.

Parannuslaitteet. Heitä ikuisesti hyvästit syövälle, sydänvaivoille, allergioille, sokeritaudille, perinnöllisille sairauksille – niin pienille kuin suurille vaivoille. Raajoja ja elimiä voidaan kasvattaa uudelleen. Täydellinen terveys voidaan saavuttaa riippumatta lähtötasosta. Joka hetki voi tuntea olevansa 100 % terve, inspiroitunut ja vitaalinen. Nuoruus pitenee useisiin satoihin vuosiin.

Tähtiporttimatkustus. Luonnollisesti muodostuvia madonreikiä voidaan käyttää suunnattoman pitkien matkojen tekemiseen. Ajan läpi on mahdollista kulkea yhtä vaivattomasti kuin tilan. Näin voidaan matkustaa minne tahansa ja milloin tahansa käyttäen hyväksi luonnonlakeja, joita valtavirran tiede ei ole vielä löytänyt.

Kyynikot voivat nauraa ja kutsua tätä fantasiaksi, mutta yksinkertainen fakta on, että kaikki nämä teknologiat ovat jo olemassa. Juuri nyt. Täällä Maassa. Olen puhunut suoraan paljastajien kanssa, jotka eivät ainoastaan ole tietoisia näistä teknologioista, vaan ovat käyttäneet niitä – osana jokapäiväistä työtään.”(David Wilcock)

starg2

Project Camelotin sivuilta voi katsella kymmeniä tunteja haastatteluja, joissa salaisissa projekteissa työskennelleet kertovat kokemuksistaan. Lähestyessä vuotta 2012 paljastajien määrä vain lisääntyy.

Miksi eliitti haluaa pimittää edistyneen teknologian, vaikka vanha teknologia on ajamassa koko maailman tuhoon? Vastaus on monitahoinen ja tärkein on metafyysiset syyt, joita on laajemmin selostettu aikaisemmassa Negatiivinen eliitti -kirjoituksessa.

Lyhyt vastaus on, että maailman ollessa organisoituneena vanhan teknologian varaan, on sitä helpompi kontrolloida ja pitää ihmisiä taloudellisessa orjuudessa. Koko maailma on tehty riippuvaiseksi fossiilisista polttoaineista ruuantuotantoa myöten, joten niitä hallitsevat tahot hallitsevat koko maailmaa. Kuten ufosalailun purkamista vaativan Disclosure Projectin johtaja Stephen Greer on todennut, on fossiilisten polttoaineiden liiketoiminta biljoonien dollareiden rahasampo, josta sen omistajat eivät halua luopua helpolla. Samat öljy-yhtiöiden omistajat hallinnoivat salaisia projekteja.

Maailman todellinen valtarakenne

Maailmaa ovat hallinneet salaseurat koko tunnetun historian ajan. Poliitikot ovat vain ostettuja sätkynukkeja, joiden tehtävä on tanssia sävelmän tahtiin. Omille teilleen lähteneet palautetaan nopeasti ruotuun lahjomalla, uhkailemalla ja viime kädessä salamurhaamalla, kuten kävi Lincolnille ja Kennedylle, joita molempia yhdistää sama kardinaalivirhe eli rahajärjestelmän toimintaan puuttuminen. He kumpikin yrittivät rahavallan palauttamista kansalle ja taloudellisen orjuuden lopettamista. Kennedyn epäillään aikoneen myös ufosalaisuuden paljastamista.

l_and_k

Maailmaa hallitaan kulissien takaa monien toisiaan vastaan kilpailevien valtaryhmien toimesta. Valta ei siis suinkaan ole yksissä käsissä, vaikka vaihtoehtoinen media yleensä niputtaa nämä salaseurat yhdeksi nipuksi Illuminati-käsitteen alle. David Wilcock on listannut viisi kaikkein voimakkainta ryhmää, jotka voidaan tiivistetysti esittää seuraavasti:

1. Ryhmä 1A: Rothschild-suvun johtama Illuminati. Illuminati syöksi vallasta eurooppalaiset kuninkaalliset ja otti hallintaansa suurimman osan Euroopan vallasta ja taloudesta. Se kontrolloi myös Amerikan keskuspankkia Federal Reserviä. Se kontrolloi ja hallinnoi amerikkalaista ”vasemmistoa” demokraattisen puolueen kautta. Ryhmittymä on pääsääntöisesti kaukasialainen, vaikka Rothschildit ovat juutalaisia. Illuminati nojaa vahvasti mysteerikoulujen, muurareiden ja salaseurojen opetuksiin sekä luciferiseen uskomusjärjestelmään. Illuminati uskoo Luciferin olevan väärinymmärretty hahmo eikä suinkaan Saatana tai paholainen.

naki1

Anunnaki on jättiläisrotu, kuten on kuvattu tässä muinaisessa babylonialaisessa kivitaulussa.

Illuminatilla on hallussaan tietty määrä maanulkopuolista teknologiaa ja sopimuksia negatiivisten ET-ryhmien, kuten Anunnaki, kanssa. Heillä on kuitenkin paljon vähemmän teknologista tietämystä ja laitteita kuin kilpailevalla New World Order, uusi maailmanjärjestys, -ryhmällä.

Heidän suunnitelmiinsa kuului hallittu maailmantalouden romahduttaminen, joka saisi 1920-luvun suuren laman näyttämään piknikiltä puistossa, mutta sodassa kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan, joten viimeaikaisessa talouskriisissä he ovat joutuneet ottamaan vastaan takaiskuja ja yrittävät nyt epätoivoisina estää tilanteen karkaamisen lopullisesti käsistä. Heidän yhtiönsä – isot pankit, sijoitus- ja vakuutusyhtiöt ja vastaavat – ovat menettäneet merkittävästi toimintakenttäänsä.

Vuoden 2008 presidentin vaaleissa Illuminati ajoi valtaan Hillary Clintonia. Kun Obama nappasi ehdokkuuden Hillaryltä, tuli Illuminati niin epätoivoiseksi, että itse Lady de Rothschild astui julkisuuteen arvostelemaan Obamaa kehottaen kansalaisia äänestämään vastapuolen McCainia.

2. Ryhmä 1B: Rockefeller-suvun johtama New World Order (NWO). Tämä amerikkalainen ryhmä on neokonservatiivit / fundamentalistikristityt / republikaaninen oikeisto.

Tällä ryhmällä on juuret saksalaisissa natseissa ja niiden okkultistisissa uskomuksissa. Tästä huolimatta se skitsofreenisesti tuntee sympatiaa kristillisfundamentalisteja kohtaan. Syvemmällä tasolla se on Illuminatista erkaantunut ryhmä, joka on ominut heidän okkulttisen perspektiivinsä. NWO kutsuu itseään myös ”kuoleman veljeskunnaksi” johtuen historiallisesta yhteydestään Skull and Bones -salaseuraan.

s_b1

Yalen yliopiston alueella on Skull and Bones -salaseuran temppeli. Useat vaikutusvaltaiset miehet ovat seuran jäseniä - esimerkiksi presidentit Bush nuorempi ja vanhempi. Kuvassa näkyy etualalla seuran logo. Bush vanhempi seisoo keskellä olevan kellon vasemmalla puolella heti ensimmäisenä.

Israelilla on vahva vaikutus tähän ryhmään johtuen pääsääntöisesti kiristyksestä ja muusta vastaavanlaisesta pakottamisesta. NWO on vastuussa 9/11-terrori-iskujen suunnittelusta ja kontrolloimisesta. Näin edistettiin poliittista agendaa, jonka tarkoitus oli luoda natsi-Saksan kaltainen fasistinen diktatuuri USA:han ja lopulta koko maailmaan.

NWO-ryhmä kontrolloi ja pitää hallussaan suurta määrää ET-teknologiaa, joka on kehitetty jäljittelemällä maahan syöksyneitä ufoja. Siten se on Illuminatia voimakkaampi ja kykeneväinen aiheuttamaan suurta tuhoa.

NWO halusi McCainista presidentin. Mikäli McCain olisi voittanut vaalit, olisi sota Irania vastaan jo todennäköisesti alkanut. NWO:n unelma on laajamittainen Lähi-idän konflikti, joka lopulta leviää kolmanneksi maailmansodaksi pelastaen talouden, vähentäen väkilukua ja siten heidän näkökulmastaan pelastaen lopulta maailman. Heille kolmas maailmasota merkitsee myös Raamatun lopun aikojen viimeistä taistelua, jonka toteutumista he haluavat avittaa.

Tällä hetkellä NWO-ryhmä katsoo epätoivoissaan, kuinka heidän otteensa vallasta vähenee päivä päivältä. Bushin hallinnon rikkeitä tulee ilmi kiihtyvällä tahdilla ja edesmenneen republikaanihallinnon päämäärät alkavat käydä selviksi suurelle yleisölle. Republikaaneja pitää pinnalla enää heidän omistuksessaan oleva media, jonka lippulaiva on propagandakanava Fox.

3. Ryhmä 2: Todelliset Temppeliritarit ja kuningas Daavidin sukulinjat. Ryhmä koostuu alkuperäisistä kuninkaallisista suvuista ja heidän jälkeläisistään, jotka syöstiin vallasta Illuminatin toimesta. Illuminati korvasi Euroopan kuninkaalliset omilla jälkeläisillään, sekä soluttautui myös temppeliritareihin ja otti järjestön hallintaansa.

Wilcock kertoo oppineensa omien sisäpiirin kontaktiensa kautta vasta lähi aikoina, että Illuminati ei kuitenkaan onnistunut kitkemään pois tätä ryhmää täydellisesti, vaan se onnistui vetäytymään maan alle ja säilyttämään traditionsa. On siis kahdenlaisia temppeliritareita – todelliset ja Illuminatin korvaamat. Salaisten ryhmien keskuudessa tämä ”ryhmä 2” tunnetaan ”valkohattuina” (White Hats) tai ”hyvinä tyyppeinä” (Good Guys).

templar2

Temppeliritarien tunnus on punainen risti.

Aikaisemmin ryhmä 2 niputti Illuminatin ja NWO-ryhmän yhdeksi ja samaksi valtakeskittymäksi, koska ne olivat yhteistyössä aina vuoteen 1996 saakka. Tuolloin Rothschild-suvun yksi kärkinimistä löytyi murhattuna, ja jäljet johtivat Rockefellereihin, jotka ilmeisesti kostivat teolla heihin 1970-luvulla kohdistuneen salamurhan. Tästä syystä ryhmä 2 luokittelee nykyisin Illuminatin ja NWO:n kahdeksi erilliseksi valtataistelua käyväksi sektioksi. Aikaisemmin NWO oli vain ”itärannikon eliitti” Illuminatin sisällä. J.P. Morgania ja Rockefellereita onkin yleensä pidetty vain Rothschildien hyväksi USA:ssa toimivina agentteina.

Ryhmä 2 ei kuitenkaan sekään ole puhdas pulmunen, vaan se on Illuminatia ja NWO-ryhmää vastaan taistellessaan turvautunut toisinaan yhtä likaisiin temppuihin kuin vastustajansa, jotta se ei tulisi itse tuhoutuneeksi. Wilcockin mukaan tämä ryhmä kuitenkin vaikuttaa ajavan ihmiskunnan etua eikä pienen eliitin, vaikka osa sen toiminta- ja lähestymistavoista ovat kyseenalaisia.

Ryhmä 2 pitää hallussaan kaikkein edistyneintä teknologiaa ja on kaikkein syvimmällä salaisissa projekteissa. Tämä johtuu siitä, että ryhmä on pystynyt säilyttämään perimätiedon koko olemassaolonsa ajan. Turvallisuuden takia vain järjestön huipulla olevat ovat tietoisia kaikista salaisuuksista. Atlantiksen ajoista lähtien heillä on ollut hallussaan tähtiporttiteknologiaa, ufo-tyyppisiä lentäviä aluksia ja muuta vastaavaa huipputeknologiaa.

hd1

Henry Deacon

Fyysikko Henry Deacon on kertonut työskennelleensä kaikille edellä mainituille salaisille sektioille, ja ryhmä 2 ei hänen mukaansa ole koskaan yrittänyt painostaa häntä omaksumaan lucifeerista filosofiaa, hyväksymään kansanmurhaa tai muuta vastaavaa käännytystä. Hänelle myös kerrottiin, että ryhmä 2 on aina pitänyt hallussaan salaista teknologiaa.

Kaikista salaisista sektioista ryhmä 2 on myös kaikkein yhdenmukaisimmin pyrkinyt ufosalaisuuden paljastamiseen sillä tahdilla, jonka ihmiskunta pystyy sietämään. Yksi tapa totuttaa ihmiset vähitellen ajatukseen maan ulkopuolisesta älyllisestä elämästä ja kulissien takana käytävästä valtataistelusta ovat elokuvat ja tv-sarjat. Tällaisia elokuvia ovat muun muassa 2001, 2010, Eyes Wide Shut, Contact, ensimmäinen Tomb Raider, Taru sormusten herrasta -trilogia, The Last Mimzy, Narnia sekä koko Star Wars -sarja ja etenkin sen ensin valmistuneet osat. Stargate SG1-sarjan kaksi ensimmäistä kautta sisälsivät paljon sisäpiirin tietoa.

4. Uusi kansainvälinen ryhmä – Venäjä ja Aasian salaseurat. Viime vuosina Aasian maat ovat pystyneet irtautumaan suurelta osin Illuminatin ja NWO:n otteesta. Venäjä on kokonaan vapaa, joten ei ihme, että länsimainen media mustamaalaa Putinia armottomasti. Vapaa ei tietenkään tarkoita samaa kuin virheetön tai rikkeetön. Myös Intia on voimatekijä tässä ryhmässä, sekä kasvava joukko Etelä-Amerikan maita.

ptin460x276Tämä ryhmä ei ole okkulttinen eikä sillä ole tiettyä spirituaalista filosofiaa. Se pyrkii tasapuolisempaan talousjärjestelmään. Sen voima perustuu taloudelliseen mahtiin, jonka se on saavuttanut hyvin nopeasti. Venäläiset ovat kehittäneet salassa edistyksellistä ”torsion field”-teknologiaa, ja on mahdollista, että he ovat tehneet yhteistyötä myös todellisten temppeliritarien eli ryhmän 2 kanssa. Joka tapauksessa yhteistyö viimeisen ryhmän, Lähi-idän, kanssa on selviö.

5. Lähi-idän ryhmä / Salamurhaajien järjestö (Order of Assassins). Lähi-idässä kulkee salainen traditiopolku, joka perustuu sufi-perinteeseen. Tällä ryhmällä ei ole hallussaan edistyksellistä teknologiaa, mutta se on säilyttänyt muinaiset maagiset traditiot.

sf1Ryhmä 5 on myös historiallisesti kuuluisan ja pelottavan salamurhaajien järjestön takana. Sen suorittamat poliittiset salamurhat olivat niin tehokkaita, että muut ryhmät ottivat opit käyttöönsä. Tämä ryhmä on historian aikana ollut sekä ”hyvä” että ”paha”, ja lähimpänä maailmanvalloitusta se oli ottomaanien imperiumin aikana. Sektiolla on merkittävä rooli maailmantaloudessa johtuen öljyn kontrollista, joten NWO yritti vuoden 2008 öljyn hinnan laskemisella tuhota heidän poliittisen valtansa, mutta suunnitelma näyttää epäonnistuneen.

Ryhmä 5 on tehnyt yhteistyötä sekä Illuminatin että NWO:n kanssa, ja sillä on ollut pääsy Looking Glass -teknologiaan, jolla voi katsoa tulevaisuuteen. Nykyisin ryhmä on suuressa määrin kääntynyt molempia entisiä yhteistyökumppaneitaan vastaan ja sen sijaan luonut uusia suhteita ryhmään 4.

Obama ja ufosalailun lopetus

Maailmassa on siis monta eri valtakeskittymää eikä vain yksi Illuminati, joka suvereenisti hallitsee kaikkea. Näistä vallasta kamppailevista ryhmistä vain kaksi kulkee selkeästi negatiivista polkua, ja niidenkin ote maailmasta on murenemassa päivä päivältä lähestyttäessä vuotta 2012.

bo1Internetin vaihtoehtoinen media on hyökännyt voimakkaasti presidentti Obamaa vastaan. On kuitenkaan mahdotonta sanoa, kenen puolella Obama loppujen lopuksi on. On sanomattakin selvää, että kukaan ei nouse Yhdysvaltojen presidentiksi ilman salaseurojen tukea. Kukaan ei nouse Yhdysvaltojen presidentiksi myöskään ilman suurta määrää rahaa, jota pankit ja suuryritykset avokätisesti jakavat molemmille pääehdokkaille varmistaakseen, että vanha maailmanjärjestys ja eliittivalta säilyvät.

Jotta joku oikeasti uudistusmielinen voisi nousta USA:n korkeimpaan poliittiseen virkaan, olisi hänen osattava pelata likaista peliä. Tämä vaatisi äärimmäistä oveluutta ja älykkyyttä. Hänen olisi pystyttävä voittamaan sisäpiiriläisten luottamus, ja ympäröitävä itsensä entisillä ja nykyisillä likaisilla pelureilla, jotta hän tietäisi täsmällisesti, mitä vastapuolen mielessä liikkuu. ”Pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä.” Obaman hallitus onkin täynnä salaseurojen jäseniä sekä pankkimaailman pelureita.

David Wilcock on alusta asti väittänyt, että Barack Obama olisi pelin säännöt tunteva  uudistaja, joka lopulta vaikuttaa planeetan kehitykseen äärimmäisen positiivisesti. Tämä ei tarkoita, että Obama olisi täydellinen. Hän on tähän mennessä tehnyt lukuisia huonoja päätöksiä, kuten loisivan pankkijärjestelmän tukeminen, mutta Kennedykin tanssi kaksi vuotta eliitin tahtiin, kunnes hänen silmänsä avautuivat ja hän uskalsi alkaa uudistamisen – tosin kohtalokkain seurauksin. Tällä kertaa aikakausi on kuitenkin toinen ja Maan muuttuessa positiiviseksi neljännen ulottuvuuden planeetaksi myös perinpohjaiset uudistukset materiaalisella tasolla alkavat toteutua tässä vaiheessa kiihtyvällä tahdilla.  Obamalla on arveltu myös olevan yhteydet ryhmään 2 eli todellisiin temppeliritareihin, joiden avustuksella hän olisi noussut presidentiksi ja nauttisi heidän suojeluaan.

ob1

Jokainen media-alaa tutkinut tietää, että kansainväliseen levitykseen tarkoitetut viralliset kuvat ovat tarkoin harkittuja. Meksikon vierailulla otetussa kuvassa Obama seisoo Aztec-kalenteri näyttävästi takanaan viestien, että hän ja hänen taustajoukkonsa ovat tietoisia vuoden 2012 suuresta muutoksesta.

Vuoden 2012 joulukuuhun on enää vaivaiset kolme vuotta aikaa. Jos ufojen ja maan ulkopuolisen älyn olemassaolo virallisesti tunnustettaisiin, antaisi se ennen näkemättömän sysäyksen useiden yksilöiden henkiselle kehitykselle. Mikään ei enää olisi ennallaan tuon ilmoituksen jälkeen, ja asioiden tärkeysjärjestys tällä sekasortoisella planeetalla muuttuisi kerta heitolla. Rahan palvomisen ja pinnallisten viihdykkeiden sijaan moni alkaisi pohtia syvällisempiä ja merkityksellisempiä asioita.

Mikään ei ole sattumaa, joten voi hyvinkin olla, että universumi on järjestänyt näille viimeisille kolmannen ulottuvuuden vuosille Obamalle hyvin tärkeän tehtävän – ufosalailun lopettamisen. Tähän viittaa myös se, että yksi Obaman taustajoukoissa olevista avustajista on ollut mukana Stephen Greenin johtamassa Disclosure Projectissa. Richard Hoagland on lisäksi puhunut hyperdimensionaalisista piirteistä, jotka liittyivät Obaman presidentiksi valintaan.

petepet

Pete Peterson

Project Camelot teki kesällä erittäin mielenkiintoisen haastattelun sisäpiiriläisen Pete Petersonin kanssa. Yksi teema oli Obama, josta Peterson oli kuullut entiseltä kollegaltaan, että Obama aikoo lopettaa ufosalailun tämän vuoden lopulla – pian sen jälkeen, kun talous on romahtanut totaalisesti. Televisiosta olisi jo varattu ohjelma-aika tuolle historialliselle julkistukselle.

Marraskuun 27. päivää on pidetty symbolisesti soveliaana päivämääränä paljastukselle, koska salaseurat noudattavat aina orjallisesti astrologiaa. Obaman julistukseen sisältyisi tieto siitä, että Maan ulkopuolella on elämää ja Maassa vierailee tällä hetkellä 5 – 6 humanoidirotua. Mahdollisesti myös kehittynyttä teknologiaa julkistettaisiin. Tämän jälkeen enää mikään ei olisi ennallaan – ei mikään.

Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, koska valtataistelu kulisseissa jatkuu. Maailman muuttuminen ei kuitenkaan ole kiinni eliitistä ja poliitikkojen päätöksistä. Vaikka Obama ei pystyisi tekemään suurta virallista paljastusta ennen vuotta 2012, ei se estä tietoisuuden tason kasvua ja sitä kautta maailman valtarakenteiden täydellistä muutosta. Tämä peli on jo voitettu.

About these ads

Tässä blogissa tarkastellaan Maan muuttumista 3D-planeetasta 4D-planeetaksi. Näkökulma on ykseys. Materiaali ja termistö pohjautuvat suuressa määrin Law of One -kirjasarjaan ja David Wilcockin tutkimuksiin yhdistyen kirjoittajan sekä monien muiden kokemuksiin tällä matkalla kohti Yhdeksi sulautumista.
Ulottuvuudet / tihentymät:

1D: Tietoisuus (punainen)
2D: Kasvu (oranssi)
3D: Valinta (keltainen)
4D: Rakkaus (vihreä)
5D: Viisaus (sininen)
6D: Ykseys (indigo)
7D: Ikuisuus (violetti)

Ra on 6D-entiteetti.

Palaute:
tomi.varjola(at)gmail.com

Päivitykset sähköpostiin

Jos haluat saada viestin sähköpostiisi, kun blogia päivitetään, liiity sähköpostilistalle klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Muista aktivoida liittymisesi vastaamalla e-mailiisi saapuvaan vahvistusviestiin.

Subscribe to Yhden laki & tähtiportti 2012 by Email

HUOM! On osoittautunut, että kaikille ei jostain syystä tule vahvistusviestiä. Tällöin ei auta kuin liittyä listalle uudelleen niin monta kertaa, että viesti tulee.


Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

Liity 116 muun seuraajan joukkoon